top of page

Tervehdys,

'Minä olen Tapani Salminen, IAT, VTK,  perheenisä ja yrittäjä. Perustin Talohotelli-nimisen isännöintiyrityksen, sillä huomasin, että markkinoilla oli puute saavutettavasta henkilökohtaisesta palvelusta yhdistettynä läpinäkyvään palvelukonseptiin ja hinnoitteluun. Haluamme tarjota asiakkaille parempaa palvelua ja olla luotettava kumppani heidän taloyhtiönsä hallinnassa. Asiakaskeskeisyys, omatoimisuus, luotettavuus ja läpinäkyvyys ovat arvoja, joita painotamme toiminnassamme ja tavoittelemme aina pitkäaikaisia asiakassuhteita.'   

          

Olethan yhteydessä!

Isännöintitoimisto, Tapani Salminen

Kuka?

Tapani Salminen on kokenut talousalan ammattilainen ja  isännöitsijä, jolla on vankka kokemus yritysrahoituksesta ja isännöintitehtävistä. Isännöinnnin lisäksi hän on työskennellyt suurissa kansainvälisissä pankeissa. Ennen isännöintiin siirtymistä, hän vastasi Barclays-pankissa pohjoismaisista yritysasiakasmarkkinoista. Hän onkin pystynyt luomaan asiakkailleen lisäarvoa asiantuntemuksellaan etenkin näinä taloudellisen turbulenssin aikoina.

Tapani on erittäin asiakaspalveluhenkinen ja sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista palvelua. Hän on myös erittäin yhteistyökykyinen ja osaa työskennellä tehokkaasti erilaisten sidosryhmien kanssa.

 

Tapanilla on intohimo kiinteistöalaan ja hänellä on syvällinen ymmärrys kiinteistöjen hallinnasta ja kehittämisestä. Hän on perehtynyt kiinteistöjen oikeudellisiin ja taloudellisiin kysymyksiin ja on myös asuntosijoittaja.

bottom of page