top of page

Meistä 

Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa

Talohotelli on pieni ja ketterä isännöintitoimisto. joka tarjoaa pitkäjänteistä ja suunnitelmallista isännöintipalvelua taloyhtiöille. Yrityksemme ytimessä on hyvä isännöintitapa ja asiakas, joka näkyy kaikessa toiminnassamme.

Toimintaamme ohajaavat viimeisin saatavilla oleva tieto parhaista tavoista hoitaa taloyhtiöitä. Hallituksen kanssa sovittu pitkän tähtäimen suunnitelma toimii runkona kiinteistöjen hoidolle. Tällä varmistetaan, että kiinteistö pysyy hyvässä kunnossa ja vältytään ikäviltä taloudellisilta yllätyksiltä.

Kaikki yhtiön talouteen ja päätöksentekoon liittyvä materiaali on aina saatavilla taloyhtiön omien internet-sivujen kautta, johon isännöitsijä luo hallituksen jäsenille tunnukset. Taloyhtiön hallitus pystyy tarkastelemaan yhtiön rahaliikennettä tapahtumakohtaisesti kuittitasolla, mukaanlukien Isännöintitoimiston veloitukset. 

Hyvä isännöintitapa näkyy myös Talohotellin vaalimassa ammattitaidossa ja ystävällisessä palvelussa. Isännöitsijämme ottavat osaa säännöllisesti alan koulutuksiin, jolla varmistamme asiantuntevan palvelun ja rautaisen ammattitaidon.

Meidän tavoitteenamme on auttaa taloyhtiöitä menestymään ja kehittymään pitkällä tähtäimellä.

Kerromme mielellämme lisää - otathan yhteyttä!

bottom of page